Strade Bianche

Shirt 2021

Ook dit jaar hebben we met Bioracer weer een eigentijds en eigenwijs shirt ontworpen. De prijs hebben we laag kunnen houden: € 35,- 
Je kunt in de webshop kiezen uit twee shirts. Beide shirts zijn bijna identiek. Het verschil is namelijk dat je bij het shirt “personaliseren” je eigen naam in de kraag kunt laten drukken voor € 3,- meer.
Kies je ervoor om je zowel je voornaam als achternaam te plaatsen, dan worden deze onder elkaar geplaatst.

Bestelling voor 15 mei
Bestel je jouw shirt voor 15 mei dan wordt deze in de tweede week juli geleverd. Het shirt is dan op te halen bij Bike Totaal Goossens in Lochem. Je kunt er ook voor kiezen om tegen meerkosten het shirt thuis te ontvangen. Dit kost je ongeveer € 10,-. Omdat het shirt vanuit België wordt verstuurd zijn de kosten hoger dan het gebruikelijke tarief in Nederland. Bij het afronden van je bestelling kun je voor deze optie kiezen.

Bestelling na 15 mei
Bestel je jouw shirt na 15 mei en kies je ervoor om het shirt thuis te ontvangen dan wordt deze, tegen meerkosten, geleverd in de tweede week september. Kies je niet voor deze optie dan ligt het shirt op je te wachten op zaterdag 25 september of zondag 26 september in de inschrijftent.

Bestellingen zijn mogelijk tot 15 juli

Kleding is te bestellen op de BIORACER site.

Als je al een account hebt dan vul je je mailadres en je wachtwoord in. Wachtwoord vergeten? geen probleem, hierin is voorzien. Heb je nog geen account dan maak je deze aan. 

En stuur ons ajb een selfie met je shirt en gravelbike: info@stradebiancheachterhoek.com